Open middag bijenstal kerstproeverij

Dec
di 10

De laatste open middag in de bijenstal in de Houtkamp staat helemaal in het teken van de kerst. Bezoekers kunnen diverse lekkernijen proeven zoals glühwijn gemaakt van Ambrosia honingkruidenwijn.

Wie van een stevig biertje houdt komt aan zijn trekken met de tripel honingbier van Pronck.

Diverse soorten honing zijn er te proeven, lindehoning uit de Houtkamp en springbalsemienhoning uit de Biesbosch. Voor de liefbebbers is er lindehoning met walnoten.

De kinderen kunnen kiezen uit duindoornsnoepjes of honingsnoepjes.

Nieuwe producten zijn honing azijn en zelfgemaakte honing cider (zonder alcohol).

Uit eigen tuin diverse soorten jam zoals zwarte bessen, kweepeer en pruimenjam.
Speciaal is de tammekastanje jam met kweeperen. Limonde is er gemaakt van kweeperen

Voor de donkere dagen zijn diverse soorten bijenwas kaarsen te koop.

Een heerlijke kerstsalade kan niet zonder de extra vierge biologische olijfolie uit Calabrië.

Kortom genoeg te proeven tussen de bijen die lekker warm in de bijenkasten proberen te overwinteren. 

Naar het overzicht met al het nieuws